La pÓgina web oficial del Forn Jorba

Forn Jorba Ús una empresa que sobretot valora la qualitat dels seus productes, i que tÚ cura de tota l'elaboraciˇ del pa, des de l'inici fins al final, amb un agradable ambient de treball, que cuida fins a l'˙ltim detall els seus clients (si hi ha algun problema, no dubteu a comunicar-nos-ho per tal de millorar els nostres serveis). De totes maneres, aquesta pÓgina web, de moment, aspira a ser un recull de tot tipus d'informacions relacionades amb el forn. D'una o altra manera, per tant, estigueu-ne a l'aguait, que tot sovint hi ha noves "seccions" a les quals anirem fent lloc a poc a poc, tot intentant treure el mÓxim partit de les noves tecnologies per informar els nostres clients i donar serveis que, altrament, amb tota probabilitat, no es podrien oferir.

La pÓgina web, intenta acostar encara mÚs les relacions entre nosaltres i vosaltres. Per tant, estarem agra´ts de rebre qualsevol queixa, o simplement observacions referents a la pÓgina web, o al forn en general, el "feed  back" que en diuen les grans empreses.

Per cert, nosaltres fem sobretot pa integral i aliments sans dins del mˇn de la fleca. TambÚ es fan pans especials per a persones amb intolerÓncies al blat, a la sal, o a altres aliments. Per a qualsevol dubte o suggeriment, no dubteu a escriure'ns o a connectar amb nosaltres, que estem oberts a noves propostes.

Si necessites un tipus de pa especial, fes-nos-ho saber.

Moltes grÓcies per la vostra visita, la vostra atenciˇ i bon viatge!

Contacteu amb nosaltres